Online 21 ľudí. VEPOS Novaky.sk VOĽBY 2022
číslo príspevku:

Dámska obuv - 5 párov topánok, ktoré budú túto letnú sezónu najviac trendy

Blog používateľa Webmaster

 Táto letná sezóna so sebou prináša mnoho módnych topánok, ktoré môžu oživiť a spestriť váš letný šatník. Či ste viac elegantný alebo športový typ ženy, dnes si dokážete veľmi jednoducho nájsť letný pár topánok podľa vlastných predstáv. Máme pre vás malý prehľad najtredndovejších dámských topánok na leto, v ktorom si určite nájdete niečo, čo sa vám zapáči.

Chcete vyzerať módne? Vyskúšajte jeden z týchto modelov

Štýlové a pohodlné espadrilky

Espadrilky sú už stálicou letného šatníka, no túto sezónu sú späť ešte viac trendy. Tieto topánky sú charakteristické svojim pláteným zvrškom a jutovou podrážkou, no tento rok ich nájdete v rôznych zaujímavých štýloch, farbách a materiáloch. Vyskúšajte modely so zložitým vyšívaním, šnurovaním okolo členkov alebo v metalickom prevedení, ak chcete vyzerať moderne.

Odvážne sandále na platforme v žiarivých farbách

Sandále na platforme sa toto leto vracajú vo výrazných farbách a s ešte hrubšími podrážkami. Takéto topánky dámske dokážu vášmu outfitu dodať hravý nádych a zároveň poskytujú nohe oporu. Sú ideálne na dlhé prechádzky alebo podujatia, na ktorých budete dlho stáť. Neónové odtiene, zvieracie potlače a holografické materiály sú niektoré z mnohých výrazných prvkov tejto sezóny.

Elegantné a jednoduché šľapky

Šľapky typu „mules“ sú stelesnením elegancie a mali by byť povinnou výbavou každej módnej dámy. Nielenže sa ľahko obúvajú a vyzúvajú, ale zároveň dodajú každému outfitu nádych sofistikovanosti. Toto leto nájdete šľapky mules v rôznych štýloch, od minimalistických kožených modelov až po verzie zdobené korálkami a kamienkami. Hodia sa najmä na horúce letné dni, pretože sú úplne otvorené a nohy sa vám vôbec nespotia. Pre moderný vzľad môžete vyskúšať tieto šľapky s hranatou špičkou alebo nízkym hrubým podpätkom.

Trendy športové tenisky

Tenisky sú na leto pohodlnou a štýlovou voľbou . Dnešné trendy modely majú hrubé podrážky a sú celkovo dosť mohutné. Nie sú určené len na šport, sú tiež vyjadrením vášho osobného vkusu. Hlavnou výhodou cool tenisiek je komfort, ktorý ponúkajú. Sú preto vhodné aj na letné výlety a cestovanie.

Sofistikované remienkové sandále na podpätku

Sandále na podpätku sú na leto ako stvorené a túto sezónu sú v kurze hlavne remienkové sandále. Či už zvolíte jemné, tenučké remienky alebo odvážne, hrubé, prekrížené remienky, tieto topánky urobia každý outfit ženským a elegantným. Ak chcete byť viac trendy, hľadajte sandále na podpätku s výraznejšími detailmi, ako sú zapletané remienky, metalické prevedenia alebo remienky vyrobené z priehľadného plastového materiálu. Táto obuv sa hodí na večierky alebo elegantnejší denný look.

Ste pripravené vykročiť do tejto letnej sezóny štýlovo?

Ak stále hľadáte ten správny pár letných topánok, určite neprehliadnite ponuku dámských topánok CCC. V CCC nájdete štýlovú obuv na vašu ďalšiu letnú párty, na prechádzky, šport, do práce, či na pláž. Okrem toho si tu viete vybrať aj vkusné doplnky na každú príležitosť. Nakupovať môžete v kamenných predajniach, ktoré dnes nájdete v mnohých slovenských mestách alebo online v pohodlí vášho domova. Osviežte si teda váš šatník a vykročte do letnej sezóny štýlovo a sebavedomo!

 
 
Blog bol vytvorený 25.07.2024 14:00:59, zmenený 25.07.2024 14:01:48, autor blogu: Webmaster
Meno:
Heslo:
Bane na hornej Nitre skončili, banskí záchranári sú v pohotovosti naďalej. Je otázne dokedy
Banskí záchranári pomáhajú i pri rôznych nešťastiach.
zobraziť podrobnosti »
12.01.2024
FOTO: Elektráreň Nováky odstavila poslednú turbínu, skončila sa tak výroba elektriny z uhlia
Výroba elektriny a tepla z domáceho hnedého uhlia v Elektrárni Nováky po 70 rokoch definitívne skončila.
zobraziť podrobnosti »
21.12.2023
Final coal mining cart pulled from Nováky mine
More trains for Christmas holidays, Bratislava outskirts teeming with culture, and a recipe for Christmas baking.
zobraziť podrobnosti »
21.12.2023
Z nováckej bane vyťažili posledný vozík uhlia, o zamestnanie prídu stovky ľudí
Uzatváranie bane potrvá roky.
zobraziť podrobnosti »
21.12.2023
VIDEO: Karol Mikuláš: Baník, povstalec aj politický väzeň
VIDEO: Karol Mikuláš: Baník, povstalec aj politický väzeň
zobraziť podrobnosti »
15.03.2023
   Majiteľom domény Novaky.COM a administrátorom stránky je webmaster@novaky.com - občan mesta, ako každý iný.
Administrátor stránky nezodpovedá za obsah príspevkov! Kódex prispievateľa. Zásady ochrany osobných údajov.