Online 2 ľudia. VEPOS Novaky.sk VOĽBY 2022
číslo príspevku:
Ako nakupovať oblečenie a doplnky online? Odkiaľ čerpať inšpiráciu?
Blog používateľa Webmaster
Väčšina z nás sa nepovažuje za módne ikony, avšak každý občas niekedy potrebuje načerpať inšpiráciu. Našťastie na webe sú takmer nekonečné zdroje, vďaka ktorým je oveľa jednoduchšie naraziť na nové trendy alebo prehodnotiť svoj štýl. Tu je len niekoľko najlepších spôsobov, ako sa inšpirovať, ak vaša studňa nápadov v poslednom čase vyschla.
 

Pinterest

Pravdepodobne najcennejší zdroj inšpirácie pre všetko od módy až po interiérový dizajn. Pinterest je stálicou v oblasti inšpirovania a toho, čo si kúpiť. Aj keď môžete túto platformu prehliadať iba pomocou niekoľkých kľúčových slov, je rozhodne lepšie sledovať účty influencerov a módnych domov. Ak si napríklad pozriete Pinterest účet značky Chanel, nielenže uvidíte nové produkty, ale získate aj predstavu o tom, ako ich nosiť, a s akými doplnkami ich kombinovať. Ďalšou výhodou je, že si možno uvedomíte, že už máte vo vašom šatníku niekoľko vecí, ktoré sa daným kúskom až nápadne podobajú, a tak z nich môžete vytvoriť nové outfity bez toho, aby vás to stálo čo i len cent!

Nevýhodou Pinterestu je, že na prvý pohľad môže pôsobiť zahlcujúco. Je jednoduché sa v obrovskom množstve obsahu stratiť, a preto je dôležité vytvárať si vlastné nástenky a pripínať na ne položky, do ktorých sa zamilujete.

Instagram

Pre o niečo intenzívnejší zážitok navštívte Instagram. Ten je tiež výborným zdrojom módnej inšpirácie. Rovnako ako v prípade Pinterestu sa však oplatí byť selektívny v tom, koho sledujete, inak by ste mohli byť zaplavení nekonečnými potenciálnymi možnosťami. Je múdre sledovať modelov a modelky, ako aj značky, ktoré sa vám už páčia, pretože ak viete, ktorá oblasť módy vás najviac zaujíma, váš feed nebude príliš preplnený zmesou rôznych trendov.

Tiež, ak máte známych, ktorí milujú módu a sú vždy v módnych trendoch o krok napred, nezabudnite ich sledovať. Niekedy tie najlepšie a najprirodzenejšie módne outfity pochádzajú práve z vášho vlastného okruhu, takže tento zdroj rozhodne nezanedbávajte!

Blogy a módne stránky

Ďalším skvelým zdrojom sú klasické módne blogy. Fashion blog je väčšinou lídrom v poskytovaní módnych tipov a rád o nových trendoch. Je súčasťou dynamickej online módnej scény, ktorá definovala, ako toto odvetvie dnes funguje. Na módnych blogoch nájdete nielen informácie o tom, čo sa teraz najviac nosí, ale tiež o tom, ako sa pripraviť na novú sezónu, či ako tieto kúsky zakomponovať do outfitu. Dôležité je však nájsť kvalitný blog s dobrým zdrojom informácií.

YouTube

Na YouTube je množstvo špičkových módnych vlogerov. Hlavnou výhodou sledovania videí súvisiacich s módou od ľudí, ktorí majú štýl a poznajú toto odvetvie, je to, že vám pomôžu lepšie pochopiť, ako sa spája oblečenie a osobnosť. Potom, samozrejme, sú tu videá z prehliadkových mól a rozsiahle spravodajstvo z veľkých prehliadok v Paríži, Londýne, či New Yorku. Od špičkovej módy až po každodenný pouličný štýl, YouTube pokrýva toto všetko a ešte viac. Majte však na pamäti, že pozeranie videí môže trvať dlhšie ako listovanie fotografiami, takže YouTube nie je nevyhnutne tým časovo najefektívnejším miestom na získavanie inšpirácie.

 


 

 
Blog bol vytvorený 26.06.2022 23:04:29, autor blogu: Webmaster
Meno:
Heslo:
Bane na hornej Nitre skončili, banskí záchranári sú v pohotovosti naďalej. Je otázne dokedy
Banskí záchranári pomáhajú i pri rôznych nešťastiach.
zobraziť podrobnosti »
12.01.2024
FOTO: Elektráreň Nováky odstavila poslednú turbínu, skončila sa tak výroba elektriny z uhlia
Výroba elektriny a tepla z domáceho hnedého uhlia v Elektrárni Nováky po 70 rokoch definitívne skončila.
zobraziť podrobnosti »
21.12.2023
Final coal mining cart pulled from Nováky mine
More trains for Christmas holidays, Bratislava outskirts teeming with culture, and a recipe for Christmas baking.
zobraziť podrobnosti »
21.12.2023
Z nováckej bane vyťažili posledný vozík uhlia, o zamestnanie prídu stovky ľudí
Uzatváranie bane potrvá roky.
zobraziť podrobnosti »
21.12.2023
VIDEO: Karol Mikuláš: Baník, povstalec aj politický väzeň
VIDEO: Karol Mikuláš: Baník, povstalec aj politický väzeň
zobraziť podrobnosti »
15.03.2023
   Majiteľom domény Novaky.COM a administrátorom stránky je webmaster@novaky.com - občan mesta, ako každý iný.
Administrátor stránky nezodpovedá za obsah príspevkov! Kódex prispievateľa. Zásady ochrany osobných údajov.